Helhetslösningar för teknisk förvaltning

Utbildning

Utbildning

Vi erbjuder utbildningar i fastighetsteknik och fastighetsarbete. Deltagarna får själva prova på att lösa problem. Vi kan också skräddarsy utbildningar utifrån kundernas önskemål.

Exempel på våra kurser:

- VVS: Toaletter, armatur och avlopp behandlas under denna endagskurs. Finns även en tvådagars kurs.

- Vitvaror: Denna tvådagarskurs består av allmän el-kännedom, spis samt kyl och frys.

- Lås och kodlås: En endagskurs i att felsöka och laga fel på lås och kodlås.

- Tvättstugeservice: En endagskurs kring enklare reparationer i tvättstugan.

- Trädgård: En endagskurs i att reparera och serva trädgårdsmaskiner. Vi har även kurser i trädgårdsskötsel och trädbeskärning.

Kontakta oss för offert.

Bemanning

Växthuset Utveckling AB har bred kompetens inom energiteknik, fastighetsvård och utbildningar inom dessa områden.

Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och många års yrkeserfarenhet.

Vi har t.ex. fastighetsskötare, bovärd, kontorist, bostadsuthyrare och förvaltare, för kortare och längre uppdrag av olika karaktär.

Välkommen med din förfrågan!!

Rehabilitering

Växthuset Utveckling har en gedigen kompetens inom området rehabilitering. Vi kan erbjuda personal från andra företag att komma till Växthuset för arbetsträning, praktik och utbildning.

Efter en period av personlig utveckling går personen i regel tillbaka till sitt företag. I vissa fall kan personen även få anställning hos Växthuset Utveckling mot att ett avtal tecknas som innebär att den tidigare arbetsgivaren förbinder sig att köpa tjänster från Växthuset Utveckling under en viss period.

Det är viktigt att låta individen ta plats och visa vad den är bra på. Här hos oss på Växthuset Utveckling tillåter vi individen att växa utifrån sina egna förutsättningar. Vi har också i praktiken lyckats bevisa att det går mycket bra att förena mänsklighet och lönsamhet i en rehabverksamhet.